Соблечете ги гаќите! Топ пози за одличен секс

By

Заборвате на инхибициите и соблечете ги гаќите, па уживајте малку во сексот …

Кучешка поза надолу

Малку модифицирана верзија на на кучешката поза. Партнерката нека легне на под, а потоа кога ќе се намести на сите четири ( дланиките и стаплата) нека го крене задникот. Можете да ги раширите нозете повеќе за патртнерот подлабо да пенетрација. Можете и да ги свиткате нозете во колената доколку треба да ја смените висината или ако сакате да се одморите. Тука пенетрацијата е длабока, и тоа може да даде добра оргазам.

  1. Мостот на воздишките

Ова е прилично лесна поза и за двајцата, но не е за потценување. може да пружи обострано задоволство. Легнете на грб со подвиткани и раширени нозе. Потоа подигнете ги колковите, а партнерот нека клекне помеѓу вашите нозе. Поради подигнатите колкови, аголот под којшто тој навлегува во вас го дразни многу чувствителниот горен дел на вагината. Можете и да ги отворате и затворате нозете за дополнително уживање.

 

  1. Педесет нијанси сиво

Легнете на грб и отворете ги нозете, а партнерот нека ви ги подигне и зграпчи рацете. Можете и да ги промените улогите со тоа што тој ќе легне и ќе се олабави, а вие бидете одозгора, и јавајте го во стил на каубојка. Нема да зажалите.

 

  1. Мирен плуг

Плугот не е само земјоделска алатка, туку и за секс . Еве како: легнете на грб и превиткајте ги нозете над главата. Партнерот нека клекне зад вас, допирајќи се со колената на вашите рамена. Можете да ги нишате колената за поинтензивен ефект, но движете се бавно и внимавајте на вратот.

 

 

  1. Љубовна молња

Оваа поза е доста едноставна, но ефектна. Партнерот седнува врз своите нозе, а партнерката над него , седната на пенисот. Така таа ја контролира пенатрацијата, а партнерот може да ужива во нејзните гради.

Ќе ви се допадне