Ставете лимон во чорапите пред спиење

By

Проблемот со испукани пети може лесно и брзо да биде решен. Ви треба само лимон кој ќе го ставите во чорапите.

Исечете еден лимон на половина, исцедете го сокот и оставете ја само кората. Оставете ја лимоновата кора на петата, па ставете чорап.

Нека стои еден час или најубаво е преку целата ноќ. Уште утрината ќе забележите подобрување.

Ќе ви се допадне