Убедете го дека ве бива за орален секс и не се секирајте, ваш е!

By

Бакнувајте го парнерот нежно по устата и вртот. Додека го правите тоа, истовремено, со раката посегнете по неговиот полов орган. Додека таа ви лизга горе-доле, никако не смеете да престанете да го бакнеувате парнерот по уста. За полесно да ви лизга раката намчкајте се со масло или лубрикат. Забрзувајте го темпото со раката, ама не му дозволувајте на партнерот да се соблече гол и да ве натера на пенетрација. За поголема возбуда користете го и јазикот.Некогаш само задоволето го партнерот на овој начин, за да му покажете дека знаете како треба. Убедете го дека ве бива за оваа работа, и не се секирајте, ваш е.  Ако па ептен не можете да издржите, дајте му да пенетрира.  Оргазмот што ќе го доживее вака ќе биде сто пати посилен од оној што го доживува при гледање порно филмчиња, користејќи ја сопствената рака.

 

Ќе ви се допадне