(Видео) Девет вежби за рамен стомак

By

За да имате рамен стомак освен што мора да внимавате на исхраната, треба и редовно да вежбате, велат експертите. Вежбајте половина час секој ден и повторувајте ги деветте едноставни вежби. Овие вежби можете да ги правите и дома, а ако бидете упорни, резултатите ќе бидат видливи за само неколку недели.

Ќе ви се допадне