(Видео) Пет јога-пози за утринска енергија

By

Јога инструкторката Бернис Мајлс тврди дека секое утро може да биде поубаво ако го почнете со јога. Таа препорачува пет лесни пози што ќе ви дадат енергија.

„Наутро е важно да се истегнете убаво. Затоа, погледнете ги овие едноставни јога-вежби, кои ќе ви помогнат да се размрдате и да бидете полни со енергија во текот на целиот ден“, вели таа.

Ќе ви се допадне