(Видео) Пилатес-вежби за топење на долниот дел од стомакот

By

За вас пронајдовме две пилатес-вежби кои ќе го истопат долниот дел од вашиот стомак, но тоа ќе биде и краток пилатес-тренинг за целото тело.

Долниот дел од стомакот често е критично подрачје, но ако имате и седечка работа, тој дел од стомакот навистина може да стане проблематичен.

Постојат бројни вежби кои го топат масното ткиво од стомакот, но некако долните мускули секогаш се извлекуваат и не работат. Со овие две едноставни пилатес-вежби ќе ги активирате мускулите на дното од стомакот, но и ќе размрда целото тело. Единствено ќе ви треба добра волја и покривка.

Ќе ви се допадне

Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl Episode Full at website https://crunchyrollfree.com crunchyroll premium sign up

My Hero Academia: Two Heroes (Dub) Episode Full at website https://animeflix.nl death note animeflix