Врел снешко

By

Снегот што наврна во Скопје ги инспирираше и возрасните. Па така, денеска во Градскиот парк осамна малку понаков снешко, кој така исправен гордо го привлекуваше вниманието на минувачите.

Ќе ви се допадне