Блек фрајдеј кај МТВ

By

Блек фрајдеј, гужвите во продавниците, сиромаштијата и попустите што траат цел викенд наместо еден ден, и денес ги инспирираа твитерџиите. Редакцијата на „Репортер“ избра некои од најинтересните твитови.

Ќе ви се допадне