(ФОТО) Што прво видовте на оваа слика? – Тоа открива какви сте навистина

Психолозите велат дека одговорот на прашањето што гледате на оваа слика, говори за вас повеќе отколку што можете и да замислите.

На сликата се кријат две работи, гола жена и двајца слаби танчари.

Ако сте го виделе ова првото, тогаш, психолозите велат дека, вашиот мозој размислува безобразно. Ако пак сте виделе двајца момци во танчерски занес, но само ако тоа прво го видовте, тогаш спаѓате во слатко невините.

Експертите додадоа дека и вашиот мозок, во слично време може да ги регистрира двете слики, но една од нив сепак ја забележува првата слика.