(Фото) СЈО во кафана

By

На социјалните мрежи СЈО, повторно се најде на мета на твитерџиите. Овој пат станува збор за избор на песна во кафана, во која главната улога ја имаат трите обвинителки, Катица Јанева, Фатиме Фетаи и Ленче Ристоска.

Влегуваш во кафана и даваш пари на музичарите. И им велиш, почнете со Фато мори душманке, преку Лено мори Ленче, па ќе завршите со Като мори Като.

Ќе ви се допадне