“Ќе купам со 17 денари едно такво”, пензионерка му го расипа пазарењето на Таче во маркет

Денес премиерот Димитар Ковачевски повторно беше да пазари во макерт и да ги провери цените на некои од производите. Додека пазареше му пријде една пензионерка која му рече дека цените се до плафон и дека едвај врзува крај со крај.

„Ќе поминам со 17 денари едно такво“, се пошегува пензионерката, па твитерџиите одма се пуштија во акција. На „Твитер“ се шегуваат гарант пензионерката е провокатор и таен руски агент кој се маскирал и инфилтирал во маркетот.

 

Scroll to Top