Не бе, овој Шилегов ко ќе сработи, сработено е

By

Откако се денови се задушивме од енормното загадување, 11 пати повеќе од дозволеното, денес дувна ветер. Ветерот освен што го расчисти загадениот воздух во Скопје, ги разведри и твитерџиите, кои освен што продишаа, и нè насмеаја. Инспирацијата, секако, им беше во Петре „Ветре“  Шилегов, градоначалникот на Скопје.

Редакцијата на „Репортер“ избра некои од најинтересните твитови.

Ќе ви се допадне