Принцот ја бара Пепелашка во ЈСП

Изгледа Пепелашка се возела во еден од автобусите на ЈСП во Скопје или некој од патниците е принцот.

dobivaj vesti na viber

Ретко се гледа вакво нешто, блескаво штикличе на прозорецот на еден од автобусите на ЈСП.

 

Scroll to Top