Твитерџиите го исмеваат градоначалникот Златко Марин

By

Откако почна изградбата на деветкатница пред Мајчин дом и граѓаните на Аеродром протестираа, ни твитерџиите не му останаа должни на градоначачникот на општина Аеродром, Златко Марин.

Редакцијата на „Репортер“ избра некои од најозборуваните твитови.

 

Ќе ви се допадне