Твитерџиите се шегуваат со Богоев за Денот на вљубените

By

Градоначалникот на Карпош, Стефан Богоев, денеска организираше ручек за осамените лица по повод празникот Свети Валентин. Тој на дамите им подари рози, а со мажите наздрави со вино. Тоа не остана незабележано од твитерџиите. Тие се јавија со свои досетки, па се шегуваа на сметка на градоначалникот.

 

Ќе ви се допадне