(Видео) Босанец измисли нов начин на миење автомобили

By

Дека мрзеливоста може да надвладее кај секој од нас можеби најдобро покажува примерот на еден Босанец, кој по своја мерка измислил систем за миење автомобили.

Дали недостигот на средства за работа или поради мрзеливоста, овој Босанец решил своето возило да го измие со вода преку прозорец. Возилото го миел со црево преку прозорецот од првиот кат на зградата.

 

Ќе ви се допадне