(Видео) Финецот излезе од јајце со гол задник на Евровизија

Финецот Windows95Man на сцената  на „Евровизија“ излезе од јајце и трчаше наоколу со гол задник.

На себе носеше само танга во боја на кожа.

Во продолжение, неговиот настап.

Scroll to Top