(Видео) И Грците се фатија на оро во морето, и тоа на монденскиот Миконос

By

Не играат оро само српски државјани во водите на Егејското Море. Освен орото во грчкото летувалиште Паралија, каде што десетици Срби играа оро, вакво нешто се случи и на една од плажите на Миконос. Ама тука Грците, исто како и Србите, вртеа оро во морето.

dobivaj vesti na viber

(Видео) Срби вртеа оро во море и ја кренаа на нозе цела Парајлија

Ќе ви се допадне