(ВИДЕО) Ја нападна возачот на комбето – Следеше страшна одмазда

Возачот вербално ја нападна и ја испрашуваше дали го сака неговиот број на телефон, а кога го одби стана уште понапорен. Но, на крајот го доби тоа што го заслужи.

dobivaj vesti na viber

Scroll to Top