(Видео) Мачка прошета по писта на ревијата на Диор

By

За време на модна ревија на „Кристијан Диор“ во Маракеш, Мароко, на модната писта се прошета и мачка. Ненајавената „манекенка“, како што ја опишаа светските медиуми, ја освои публиката со својата ноншалантност и елеганција. Мачката се појави на пистата кога моделите на крајот од ревијата излегоа на сцената и одеше во спротивен правец од нив.

Ќе ви се допадне