(Видео) На водителка ѝ испадна заб во програма во живо

By

На водителката на украинската телевизија „1+1“ Маричка Падалко ѝ испадна заб за време на директниот пренос.

Незгодата се случила додека таа ги водела вестите. Во еден момент Маричка забележа дека забот ѝ испадна од устата. Таа го зеде в раце и продолжи со водењето на вестите.

Снимката за кратко време стана вирална на социјалните мрежи.

Ќе ви се допадне