(Видео) Охриѓани среде езеро ќе се потепаа за паркинг место

By

Охриѓани среде езеро се скараа за паркинг место. Видеото во кое двајцата мажи се навредуваат, пцујат и се расправаат зошто кајчето е врзано покрај брегот, стана хит на социјалните мрежи. Охридска работа, стои во коментарите.

Охриѓани се караат на пристаниште.

Најголемо богатство на Охрид изгледа се охриѓани. Туристички атракции колку сакаш! Кој е во право што мислите вие?

Posted by Македонски Весник on Понеделник, 15 април 2019

Ќе ви се допадне