(ВИДЕО) Роденден на најглупиот виц кој го раскажа Андрија

Бог на глупавите вицеви, Андрија Милошевиќ – изјави Калиниќ и му фрли „коска“ на својот колега.

Факт е дека актерот Андрија Милошевиќ одлично раскажува вицеви, па така успеа до солзи да го насмее и својот колега и пријател Милан Калиниќ, дури и кога го раскажа најглупиот виц на светот.

Кога Андрија пред две години, репортерите на српски Телеграф, го замолиле да им раскаже вицеви, кои досега не ги кажал, тој изјави дека имал еден, глуп, кој реши да го сподели и со публиката.

Милошевиќ ја раскажа шегата за мечката и зајакот, а кога го слушна Калиниќ, се фати за стомак и почна да вришти од смеење.

 

„Бог на глупите вицеви, Андрија Милошевиќ“, изјави Милан и му фрли „коска“ на колегата, а потоа падна на стол од смеење.

Погледнете како Андрија го насмеа Милан и добро слушнете го најглупиот виц на светот:

 

Scroll to Top