(Видео) Србин учи Африканец да честита роденден на српски

By

Видеото во кое Србин учи Африканец да зборува српски стана хит на социјалните мрежи. Момчето од Србија му испраќа роденденска честитка на свој пријател, а Африканецот ги повторува неговите зборови. Неговиот српски е совршен се до крајот, кога наместо „напијте се и изедете“ момчето од Африка вели „напијте се и изе*ете“.

https://www.facebook.com/1376739569084567/videos/1796861603739026/

Ќе ви се допадне