Виц на денот: Плавуша на избори

Виц на денот

Плавуша оди да гласа со чевли пет броја поголеми од нејзината нога.

Ја среќава другарката и ја прашува: „Мацо ма, што ти е со чевливе?“.

Другава одговара: „Вчера на радио повикаа да дојдеме во поголем број“.

Scroll to Top