Виц на денот: Политичар се враќа дома по парламентарните избори

Виц на денот:

Се враќа политичар дома по парламентраните избори и и вели на жена му:

– Готово е, победивме, ќе бидам министер.

-Ма лажеш. Озбилно?, со радост го прашува жената.

– Не лажам бре, сега веќе нема потреба.

Scroll to Top