Идеи за романтични нокти

By

Доколку сакате романтика во секоја форма, тогаш изберете некој од овие 5 предлози за романтични нокти.

Играјте си со боите и креирајте интересен маникир користејќи црна, бела и црвена боја.

Маникирот во месо боја со црни мини-срца изгледа воздржано, а истовремено романтично и женствено.

Крем ноктите украсете ги со малку златен лак и нацртајте срце на едниот нокт.

Ако сакате дречливи бои, комбинирајте розова и бела боја за романтичен маникир.

Црвената боја е секогаш идеален избор, но ако на бел лак нацртате црвени срца, вашите нокти ќе бидат романтични.

Ќе ви се допадне