Најпопуларна – хит фризура!

Неодамна, се појави новиот тренд на фризури помеѓу најпопуларните и омилени девојки. Таласестите слоеви се пократки и со поголем волумен од минатата сезона.

Olivia Munn

Karlie Kloss

Hailey Baldwin

Jenna Dewan Tatum

Allison Williams

Scroll to Top