Средена и за вежбање, совршени фризури за секоја дама

By

Кога вежбате, се случува косата по тренингот да ви изгледа неуредно и замрсено. Доколку не сакате да поминете доста време во поправање на вашата фризура по тренингот, а немате ни можност веднаш да ја измиете косата, ова се најдобрите фризури за тренинг што ќе ја држат вашата коса на место. Притоа, овие фризури ќе направат да изгледате атрактивно.

Две плетенки

Коњски опаш

Пунџа

Фризура инспирирана од коњски опаш – ниска варијанта

Плетенки и опаш

Фризура инспирирана од коњски опаш – висока варијанта

Две пунџи и плетенка

Плетенка и една пунџа

Две пунџи

Плетенки и коњски опаш

Ќе ви се допадне