(Видео) Совршени бујни кадрици без фигаро, преса и фен

By
За совршени крупни кадрици не мора да одиме на фризер и да трошиме многу пари. Косата ќе ја сочуваме здрава, ако фигарото и пресата за коса, ги замениме со обична еластична трака, чорап или марама.
Овој уникатен трик, е идеја родена во време на изолацијата, како поздрава алтернатива за виткање на косата.

Траката се става на главата. Се зема еден прамен и се обвиткува околу траката. Потоа кон тој прамен се додава уште коса. кој се обвива околу траката. Постапката се повторува и од другата страна. Последните два прамени на тилот треба исто да се свијат околу траката.

Фризурава најдобро ќе се направи додека косата се уште е влажна од миењето, а откако ќе се направи, се остава, така свиена во текот на ноќта, за до наутро да се оформат крупни неодоливи кадрици.

Ќе ви се допадне

Spirit Chronicles Episode Preview at website https://animetv.cc. See more anime tv shows website

Bleach Episode 366 at 4Anime anime

AnimeFreak