(ФОТО) Некогашната Мис во фустан кој на сите добро би им стоел

Убавата актерка, некогашна Мис на светот, го сврте вниманието кон себе, во фустанот кој беше хит на сезоната!

Пријанка Чопра, не е дама која го носи тоа што е модерно, без оглед на се. Таа секогаш бира облека која пред се добро и стои, што е случај и со овој фустан.

Тоа што е добро во целата приказна е дека ваквите модели на фустани, кои ги откриваат рамењата, и се сечени под градите добро им стојат на сите.

Еве каде можете да купите вакви фустани:

Ви предлагаме да од ваквите модели да бирате едноставна, неупадлива облека, за да воланите на градите бидат во центарот на вниманието.

Scroll to Top