ФОТО: Убавиците на фестивалот во Тисно ги покажаа секси телата во костими за капење, а некои и БЕЗ НИВ

Стигна и последниот ден од второто издание на „Love International Festival“, а посетителите ги примаат последните зраци од сонцето на „последното парче рај на земјата“, The Garder Restortu u Tisnom.

Фестивалот ги угости бројните изведувачи како Аксел Боман, Бен UFO-а, Блек Мадоне, Краиг Ричардс, и многу други, а привлече и многу млади од целиот свет.

 

[URIS id=357612]

Scroll to Top