Фустани што ќе се носат оваа есен, а може и веќе да ги имате

By

Природните тонови ќе бидат хит и оваа есен, а посебните дневни парчиња во беж боја ќе се комбинираат со детали во неонскосина нијанса.

Фустаните во нијансите на сувиот, но и мокар песок обично се носат во летно време. Со прикладен елек, јакна или чизми, многу е лесно да ги искомбинирате и за ладната есен.

Ќе ви се допадне