Галерија) Скопјанка ја дотерува двегодишната ќерка по теркот на светските модни инфлуенсерки и ја објавува на „Инстаграм“

By

Фрида (2,5 години) од Скопје го добила името по мексиканската сликарка Фрида Кало. Нејзината мајка постојано ја дотерува по теркот на светските модни инфлуенсерки, а потоа модните комбинации ги објавува на „Инстаграм“. Профилот на Фрида има речиси 8.000 следбеници.

dobivaj vesti na viber

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mademoiselle Frida💄 (@frida.meh)

Покрај тоа што профилот изобилува од уникатни модни комбинации, има и доста искуства и совети од стручни лица за доење, исхрана, несоница кај бебиња и деца. Целиот фокус е ставен само на Фрида, па така нејзините родители ги нема во објавите на „Инстаграм“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mademoiselle Frida💄 (@frida.meh)

Мајката на Фрида одлучила да ѝ создаде профил кога сфатила дека кај нас недостига детски моден профил. На почетокот бил заклучен и служел како платформа на која ќе се објавуваат фотографиите од Фрида и нејзините модни комбинации, но само за себе, а потоа станал јавно достапен.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mademoiselle Frida💄 (@frida.meh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mademoiselle Frida💄 (@frida.meh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mademoiselle Frida💄 (@frida.meh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mademoiselle Frida💄 (@frida.meh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mademoiselle Frida💄 (@frida.meh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mademoiselle Frida💄 (@frida.meh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mademoiselle Frida💄 (@frida.meh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mademoiselle Frida💄 (@frida.meh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mademoiselle Frida💄 (@frida.meh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mademoiselle Frida💄 (@frida.meh)

Ќе ви се допадне