(Галрија) Изгубени во стилот: Модата на Моден викенд Скопје

By

Во присуство на бројни посетители од земјата и странство, вчеравчер беше почна  јубилејното издание на Моден Викенд Скопје. Настанот се одржува од први до трети ноември во Музејот на град Скопје.  Модниот Викенд започна со претставување на новата зимска колеција „REM“ од Ирина Тошева. Модата на пистата една, но онаа на гостите друга. Изгубени во стилот или не? Модата низ фотографии…

 

 

 

Ќе ви се допадне