Каква фризура да носите оваа есен?

By

Кадриците за оваа есен се природни, односно онакви какви што веќе имате. Затоа, не фенирајте ги, само пуштете ги да бидат лелеави и заборавете ја четката. Само благо поминете со чешел од коренот на косата.

Сатенска или кадифена лента е главниот моден додаток кој ви е потребен во оваа сезона.

Сепак, за ова ќе би биде потребен лак за коса, ама не претерувајте.

Опавчето за оваа есен е лесно врзано долу и за тоа ви се потребни само неколку минути.

Не заборавајте го шампонот или спрејот за суво миење кој ќе ви ја олесни задачата за да си ја средите побрзо косата.

Ќе ви се допадне