Кожени шик јакни за невести

By

Новиот тренд за оваа есен за невестите се персонализирани јакни. Станува збор за кожени јакни, но и тексас јакни, на кои на грбот се испишуваат датумот на свадбената веселба или титулите на невеста, како госпоѓа, сопруга или новото презиме на сопругот. Дизајнерите велат дека персонализираните јакни се вистински шик и инсистираат изборот ка кожената јакна да биде контра од бојата на веначницата.

dobivaj vesti na viber

Ќе ви се допадне