Металик-јакните хит и кај нас

By

Осумдесеттите се враќаат во мода – металик, светли и шарени јакни. Најмодерни се јакните во бела, жолта, светлосина и во црвена боја. Но, модните куќи создадоа уште еден моден тренд – сребрени и златни јакни кои одлично се комбинираат со чевли и чанти во металик боја.

Металик-јакните може да ги најдете и во продавниците во Македонија.

Ќе ви се допадне