Најблескавите фустани на филмскиот фестивал во Венеција

By

Иако Канскиот фестивал се смета за најгламурозен во Европа, филмскиот фестивал во Венеција воопшто не заостанува зад него. Дамите кои се појавуваат на црвениот килим изгледаат преубаво, а голем дел од нив навистина блескаат. Буквално.

Ова се некои од најсјајните фустани кои ги носеле актерките изминативе години на фестивалот во Венеција. Како ќе бидат облечени годинава, останува да видиме допрва.

Ќе ви се допадне