Слоевит тил во раскошот на еден фустан

By

Раскошот на еден фустан се гледа во убавината на материјалот.

Стилските слоеви во облик на карнери од тил нè враќаат нас во време кога романтиката била на цена. Ова лето предлагаме фустан од тил во неутрални нијанси во комбинација со женствени додатоци каква што е торбицата од бисери.

Предлозите погледнете ги во галеријата со фотографии.

Ќе ви се допадне