(Видео) Една од најубавите жени на светот на својата свадба не носела маскара, ниту ги потенцирала веѓите

Оливија Кулпо, една од најубавите жени на светот и поранешна Мис Универзум, за денот на својата венчавка избра едноставност, а во интервју за Вог откри и зошто.

„Ја прескокнав маскарата, моливчето за усни и не ги истакнав веѓите. Има толку многу убавина во едноставноста“, објасни таа.

Таа се одлучи и за многу едноставна венчаница од Dolce&Gabbana.

„Имав многу јасна идеја за тоа што сакам од мојот фустан. Работев со Dolce&Gabbana со години, па беше неверојатно да се работи со Стефано, Доменико и нивниот тим особено. Во венчаницата сакав да се чувствувам како да ме надополнуваше, а не да ме совлада“, рече таа.

Scroll to Top