(Видео) На модна ревија во Милано, манекенките гаѓани со јајца и ѓубре, една од нив се лизна

За време на модната недела во Милано се одржа ревија на револуционерниот бренд AVAVAV, познат по своите бизарни ревии. Овој пат отидоа чекор понатаму и приредија шоу каде публиката фрлаше супа, јајца, кори од банана и ѓубре по манекенките.

Како што манекенките излегуваа, на екраните беа прикажани пораки од тролови што ги добила дизајнерката Беате Карлсон, и иако публиката првично се двоумеше да ги таргетира моделите, како што одминуваше шоуто, се повеќе од нив се приклучија во процесот. На пистата имаше се повеќе и повеќе ѓубре, а една манекенка се лизна.

На самиот крај на ревијата, дизајнерката Беате Карлсон излезе и се поклони на публиката, а потоа сопругот на извршната директорка на брендот ја удри со пита по лицето.

Ревијата привлече големо внимание на социјалните мрежи, а не недостигаа и смешни коментари.

Scroll to Top