Ахмети со катран црна коса пред 30 години

Деновиве на социјалните мрежи се појави слика од Али Ахмети во младоста. Со картан црна коса малкумина од прва на сликата го препознаа лидерот на ДУИ. Фотографијата на 59-годишниот Ахмети е стара триесетина години, но и тогаш, исто како денес, тој е стокмен во костум со вратоврска.

 

Scroll to Top