(ФОТО) Дадар одмара од шминкање

Познатиот шминкер Александар Дадар е во Атина. И тој решил за празникот да избега малку од Скопје и да се одомори. Дека ужива таму, се пофали на социјалните мрежи. И Дадар е уште еден од познатите јавни фаци кои за Велигден решиле да заминат од земјава. Вели дека споените празнични денови убаво ќе му дојдат малку да одмори од постојаните работни обврски.

dobivaj vesti na viber

Scroll to Top