ФОТО: Наташа Малинкова во теретана со полугол задник

Пејачката Наташа Малинкова се уште напорно вежба за да изгледа одлично на плажа.

Малинкова објави фотографија од теретана каде што ги покажа стомачните мускули, но „случајно“ и полуголиот задник по кој полудеа нејзините фанови.

Напорното вежбање на Наташа веќе има резултати.

Scroll to Top