(ФОТО) Препознавате ли која македонска пејачка е на фотографијата?

Таа е една од најубавите и најзгодните пејачки во Македонија, пејачката на Фејсбук објави фотографија со нејзината мајка, направена пред повеќе од две децении, а како дете била преслатко девојче.

Денес ја препознаваме по русата коса, видете како Викторија Лоба изгледала како дете.

Scroll to Top