(Фото) Се смали ѝ Каролина Гочева

By

Поп-ѕвездата Каролина Гочева, беше во Музејот на илузии заедно со внуката Луција.  „Малата “ тетка  наспроти „големата“ внука беше вистинска забава за поп-пејачката, која фотографијата ја сподели на  Инстаграм.  Пејачката и овој пат ги собра симпатииите на социјалните мрежи, а многумина коментираа, дека Луција многу личи со тетка си Каролина.

 

 

Ќе ви се допадне