Нова македонска ѕвезда во Гранд: Запознајте го 16 годишниот Петар Јанев од Неготино

Петар Јанев е македонски пејач кој оваа година си ја проба својата среќа на музичкото талент шоу наменето за најмалите ѕвездите „Неки Нови Клинци“.

Македонците оваа година ги собраа сите награди од продукцијата „Гранд“, почнувајќи од шоуто за повозрасните „Никад није касно“ каде победи Христос Елинидис, до Ристе Ристески и „Ѕвездите на Гранд“, за на крај Благица Ѕунѕуровска да тријумфира во „Неки Нови Клинци“.

Во продолжение слушнете ја песната Дијана љубави во изведба на Петар Јанев.

Scroll to Top