Пријателите се опростуваат од Влатко

By

Пријателите и познатите музички ѕвезди почнаа да се опростуваат од поп пејачот на социјалните мрежи. Секој од нив со своја приказна, а Марјана Станојковска која му беше многу добра пријателка стави црна слика на својот фејсбук профил.

Ќе ви се допадне