Шефот на дипломатијата на ананас-диета

By

Министерот за надворешни работи, покрај политички статуси на својот фејсбук-профил, знае да изненади и со смешни изјави. Така тој на својот фејсбук-профил напиша дека е на диета.

„Од денес сум на ананас-диета. Не јадам … ананас“, расположен е за хумор шефот на дипломатијата. По ова, следуваа низа коментари за тоа што е најдобро за диетата на министерот, а еден од најинтересните е на новинарот Борјан Јовановски, кој му вели : Ти, брат, на стек-диета да се стаиш. ‘Анима мунди’ ќе ти реагира колку месо лапаш“.

Министерот Димитров неодамна објави фотографија како го разубавуваат пред гостувањето на националната телевизија на Латвија.

 

Ќе ви се допадне